Polvijärven vaparilla miesten salibandyturnaus 4-divisioona, Savo-Karjala, lohko 19.

On useasti aurinko noussut laskenut siitä ajasta tähän syksyyn jolloin pelattiin viimeksi salibandyä 4-divisioonassa.
  Pelejä ei ole muitakaan kummoisesti pelattuna johtuen siitä kuuluisasta kuudesta virus kirjaimesta.
Joko kaikki on takana viruksen osalta. Ei ole, on vain elettävä jokaisen niin kuin omaksi parhaakseen kokee.
Jos ahdistaa henki vinkuu pökerryttää niin silloin on vain otettava koprallinen buranaa ja koetettava riutua elävien kirjoissa.

Kuitenkin näistä sivuajatuksista palatakseni peliturnaukseen polvijärven vaparille salibandyn pariin.
KLC oli järjestävä seura ja pelasi aamupäivällä FB jopaa vastaan ja päivän päätti ottelu Juukalaista coact teamia vastaan.

FB JOPA( eno) - KLC (polvijärvi)
KLC  ensimmäisen ottelun FB Jopaa vastaan kovaa vauhtia pitäen. Ottelu oli erinomaista katseltavaa.
Pelitilanteita tuli puolin ja toisin ja muutenkin ottelu oli hyvää tasoa. Tilanteet vaihtelivat kenttä päädystä toiseen nopealla tahdilla.
KLC siirtyi johtoon eka erän kymmenellä minuutilla  Aleksi Juntusen maalilla. FB Jopan maalivahti Ihanus pompotti
Henri Juntusen laukauksen olkapään ylitse pallon pudotessa maalivahdin taakse josta Aleksi ilmasta nappasi pallon maaliin.
FB Jopa tasoitti ottelun vain kaksi minuuttia klc johto-osumasta vapaalyönnin jälkimainingeissa.
FB Jopa karkasi jo kahden maalin karkumatkalle 3-1 Santtu Nykäsen ja Juho Röngän maaleilla.
KLC jatkoi takaa-ajajana hyvää ottelua jokaisella osa-alueella ja Saku Kummunmäen torjuntojen siivittämänä.
Aleksi Juntunen kavensi 3-2 Janne Mustosen syötöstä ja Henri Juntusen tekemä taistelumaali päätti ottelun tasalukemiin 3-3.

KLC (polvijärvi) - Coach team 2(juuka)
Päivän viimeinen ottelu KLC - Coach team 2, näytti katsomoon ainakin, hiukan väsyneitten joukkueitten ottelulta.
Tai oliko niin tarkkaa pelaamista että virheitä vältettiin kummassakin leirissä.
Ottelun avausmaalista vastasi Aleksi Juntunen joka oli hänen kolmas maali turnauspäivänä.
Coach:n tehopelaaja Samu Gröhn teki ottelussa kaksi maalia. KLC:n Matti Hakkarainen
vei joukkueensa klc:n 2-1 johtoon jonka kuittasi tasalukemiin 2-2 jälleen coach teamin Samu Gröhn.
Ottelua oli jäljellä 2minuuttia 19 sekunttia kunnes Antti Pakarinen sai vetonsa kohdilleen ja KLC voitti ottelu 3-2.

FB JOPA - KLC

KLC:n maalivahti Saku Kummunmäki vangitsee (91) Nykäsen Santun laukauksen.

Yli meni klc:n pakin laukaus.

Saku venyttää ja torjuu.

KLC pelasi lennokkaasti ja jalka nousi kepeästi.

Matti Hakkarainen pallossa vaikka keltainen roikkuu kyljessä kiinni.

Oikealla Henri Juntunen yritti vanhanaikaista. Timo torjui.

(11) Koivumäen Jura sipasi aika reippaasti yli. Vai kimposiko Matista ?

Ei sattunut Henrillä palloon ja Timon verkko ei heilahtanut.

Kummunmäen musta oikea heilahti ja valkoinen pysähtyi.

(10) Lauri Kuronen vastaan ottaa varmaotteisesti Jopan laitahyökkääjän Koivumäen.

Tolppa .....

..... ja siitä pallo Sakun ja maalitolppien välistä pelikentälle.

Nykäsen Santulla on aikamoinen ponnistusvoima.

Ruuhkaa pukkaa.

(88) Henri Juntunen ja vahva veto kohti Timo Ihanusta .....

.... Henrin vedon Timo pompottaa olkapäähän osuneen laukauksen ylitseen ....

.... ja (12) Aleksi Juntunen kipaisi tilanteeseen .....

.... ja ilmasta löi pallon maaliin. Pelitilanne 0-1. Klc johtaa.

FB jopa sai vapaalyönnin. Oikealla Jura Koivumäki vetää .....

.... verkon sai Koivumäki heilumaan. Tilanne 1-1.

(40) Henri Åke laukaisi, pallo kimpoili maalivahdista oikealle kentänpäätyyn.

FB Jopa aikoi voittaa ottelun. (91) Santtu Nykänen tekee joukkueelleen johto-osuman 2-1.

FB Jopa hivuttautuu jo kahden maalin johtoon 3-1. Maalintekijä Juho Rönkä.

Manninen Niko rystyltä laukaisee jonka Timo Ihanus näpeillään torjuu.

Vasemmalla Manninen kokeilee josko maaliin menisi. Timo jälleen estää aikeen.

(43) Jarno Ignatiuksen laukauksen Timo näkee ja torjuu.

Vapaalyönti Jopalla.  KLC:n onneksi (22) Ismo sutasi pallosta ohi.

Mustosen Jannella maila selän takana ja mitäpä mailaa
 käyttääkään kun pitkän pelikokemuksen omaavana katseella saa pallon halittua.

Katseet kääntyneet niin puhtaan valkoiseen reikäpalloon.

KLC ei anna periksi.
Aleksi Juntunen kuvan ulkopuolelta laukaisi pallon verkkoon. Tilanne 3-2 FB jopan hyväksi.

Keskellä Aleksi maalintekijä. Oikealla Janne Mustonen maalinsyöttäjä.

Mertanen vähän kylkeä käänsi niin jo silloin keltainen kaatuu.

(11) Koivumäki ei saa palloa lapaansa ja klc säästyy.

(88) Henri punnertaa Jopan maalin edessä, pallo siellä jossakin .....

... kova vääntö toi tuloksen. (88) Henri Juntunen tasoittaa ottelun 3-3.
Maalinsyöttäjä Aleksi Juntunen.

Oikealla mallintekijä Henri ja vasemmalla syöttäjä Aleksi.

Saku Kummunmäki miettii odottaisinko niin että Santtu (keskellä keltainen) olisi
 vielä lähempänä ja sitten nappasin pallon käteeni ihan niin kuin kiusallani.
Torjuntoja Sakulle ottelussa kertyi 19. Hyvä suoritus Sakulta.

Seuraava ottelu
KLC - COACH TEAM 2

(61) Samu Gröhn pitää jäähyn arvoisesti (8) Mannisen Nikon mailasta.
Jäähy ei kuitenkaan tullut.

Vasemmalta kuvan ulkopuolelta Aleksi laukaisi ja Huttunen torjuu osittain ....

.... pallo Aleksi Juntusen laukaisemana maaliin. Ei syöttäjää.  Klc johtaa 1-0.

Maalintekijä Aleksi.

(8) Mannisen Niko sai syötön nurkasta Henriltä .....

... pallo pomppi ja Niko ei saanut hallintaansa palloa. Pallo pomppii omille teilleen.

(55) Petri Kuronen näyttää miten taistella jollaista pitää olla kun taistellaan voitosta.

Markus Mertasta nyt ahdistavat oikein kahden juukalaisen voimin.

(66) Jose Nekkonen hamuaa pallon itselleen ja syöttää pakille Samu Gröhnille ....

.... Samun kova matala veto yllättää Kummunmäen. Ottelu 1-1.

Oikealla maalintekijä Samu Gröhn ja (66) Jose syöttäjä.

Henri Åke kirmaisi ottelut nuoruuden innolla.

Lauri Kuronen laittaa mailan kuin veräjäpuuksi ja mustan vauhti hidastuu.

Lähes keskiviivalta Matti Hakkarainen tykitti maalin. Tilanne 2-1 KLC:n hyväksi.

Oikealla maalintekijä Matti Hakkarainen ja syöttäjä 812) Aleksi Juntunen.